Over ons

Juffrouw van Tutten

Juffrouw van Tutten is voortgekomen uit mijn voorliefde voor mooie producten en kadootjes. Producten die zorgen voor een lach of een gevoel van blijdschap als ik er naar kijk. Mijn doel is dan ook om jullie blij te maken met de producten die ik voor jullie heb uitgezocht.

Zelf probeer ik thuis een balans te vinden om voor mooie producten te gaan maar wel met een functionaliteit. Zo heeft iedereen wel een vaas in de kast, maar waarom kiezen voor een simpele glazen vaas. Waarom geen leuke kartonnen of een vaas met een gezicht.

Dus wil je iets leuks voor je interieur of wil je iemand verrassen met een leuk kado? Kijk dan eens in de winkel van Juffrouw van Tutten…

 

Vragen of opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen. Bel, app of mail me dan gerust. Ik help jullie graag verder.

Wie is Juffrouw van Tutten?

Mijn naam is Gemma Bolken, moeder van twee kinderen en woonachtig op het mooie eiland Texel. Vorig jaar heb ik na 10 jaar vaste dienst mijn baan opgezegd. Ik wilde iets nieuws.

In maart van dit jaar ben ik een bedrijf begonnen als Virtueel Assistent. Zo kan ik vanuit huis andere ondernemers ondersteunen met onder andere administratieve werkzaamheden.

Toch had ik het gevoel daar nog niet voldoende mijn ei in kwijt te kunnen. Ik wilde iets doen met mijn creativiteit. Ik heb een aantal jaren in een winkel gewerkt en vond het heerlijk als klanten blij de winkel verlieten omdat ze dat ene mooie item hadden gescoord. Sinds juni ben ik daarom een webwinkel begonnen. Ik vind het super leuk om mooie dingen uit te zoeken voor de webshop. En hoop dat jullie net zo blij van deze spullen worden als ik. Daarnaast houd ik enorm van kadootjes inpakken. Ik vind het leuk om te laten zien dat er aandacht aan een kadootje besteedt is. Dat er liefde in zit….Daarom heb ik ervoor gekozen om binnen de webshop een cadeauservice aan te bieden.

Ik ben blij wanneer jullie blij zijn….dus schroom niet om contact met me op te nemen. Ik beantwoord graag jullie vragen!

 

Veel Shopplezier………………….